Inschrijving

Met veel plezier nemen de medewerkers uw kind op in ons veilige haven aan de Herestraat  in Grijpskerk maar dat kan ook bij het sportcomplex aan de Sportlaan 6 zijn. Dit zal afhankelijk zijn voor uw opvang keuze. Wij vragen u in dit geval via de onderstaande link gegevens in te vullen. Het verplicht u tot niets. Op korte termijn nemen wij contact met u op en zetten naar uw wens de vervolgstappen;

Schrijf u hier in.

Procedure

Volg samen met ons de onderstaande stappen. Met het voltooien van deze stappen is de aanmelding van uw kind bij Kinderopvang Het Speelhuis een feit!

Stap 1

Bij de eerste stap vragen wij u het digitale aanvraagformulier in te vullen. Dit aanvraagformulier verplicht u tot niets. Desgewenst slaat u deze stap over en sturen wij u meteen het inschrijfformulier.

Stap 2

Wij krijgen uw ingevulde aanvraagformulier retour. Desgewenst maken wij een afspraak met u. Dit is zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Naar wens zenden wij u ons aanvullende informatieboekje en bijbehorende tarievenlijst. Wij vragen u vervolgens de door u gewenste uren op te geven.

Stap 3

Om de afspraken te bevestigen zenden wij u een overeenkomst/plaatsingsbewijs van de door u opgegeven uren. Mochten de gewenste uren niet passen binnen onze planning, dan bieden wij u telefonisch een alternatief of worden de uren (deels) op de wachtlijst geplaatst. Ook sturen wij u ons pedagogische beleid, het ouderbeleid en een kopie van de aan ons verstrekte vergunning.

Stap 4

Van u als ouder/verzorger verwachten wij de overeenkomst en het plaatsingsbewijs ingevuld en getekend retour. Vervolgens sturen wij u een bevestiging van de binnengekomen stukken en maken wij telefonisch een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek plannen wij graag twee maanden voorafgaand aan de plaatsing van uw kind. Uiteraard mag u een bevestiging van de gemaakte afspraak van ons verwachten. Ook zenden wij u een exemplaar van het wenbeleid en de intakelijst.