start PEUTER +

start PEUTER +

 

NIEUW 

Wij zijn bezig met onze diensten uit te om zo een grotere groep ouder(s) opvang te kunnen bieden voor hun kind(eren) in de leeftijd van 2-4 jaar. De peuter+ groep zal per 1 september starten als Zowel voor de werkend ouder, als voor de niet werkend ouder. Ook bieden wij die VVE (vroeg voorschoolse educatie) aan. Dit is bedoeld voor kinderen die zijn doorverwezen naar een opvang met VVE locatie.

De peuter + groep is bedoeld voor ouder(s)/verzorger(s) die hun kind(eren) een sociale omgeving willen aanbieden met leeftijdgenootjes. Waarvan op speelderwijze wordt het kind gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling.  
 Deze opvang is geopend op basis van 40 schoolweken per jaar. Deze opvang soort vind buiten de schoolvakanties plaats.  
 U kunt kiezen uit 2 of meerdere dagdelen per week. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we de dagdeel starten, anders zullen we u een alternatief aanbieden. Ook willen we VVE aanbieden op de peuter + groep, wij als leidsters van het KDV zijn daar ontwikkeld voor bekwaam.. We zullen werken met Peuterplein een VVE-methode .

Maandag 8.30 –12.30 uur

Dinsdag 8.30 – 12.30 uur

Woensdag 8.30 – 12.30 uur 

Donderdag 8.30 – 12.30 uur    

Vrijdag 8.30 – 12.30 uur


 De peutergroep wordt begeleid door pedagogische medewerkers die ook VVE bekwaam zijn. Er wordt op spelenderwijs educatief materiaal aan geboden door middel van verschillende activiteiten. We ontwikkelen verbeterde taalontwikkeling, sociale ontwikkeling maar ook de verstandelijke ontwikkelingen en de fijne motoriek. Dit wordt ondersteund door VVE methodiek peuterplein van Malmberg.

Peuterplein
 
Peuters leren vooral door spelen, ervaren en ontdekken. Dat is precies het uitgangspunt van Peuterplein. Peuterplein is een nieuw compleet pakket voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen en richt zich op kinderen tussen 0-4 jaar. Aan alle ontwikkelingsgebieden wordt gewerkt.

Taal (inclusief VVE)

Voorbereidend rekenen

Bewegen en fijne motoriek

Wereldoriëntatie

Muziek

sociaal-emotionele ontwikkeling

Peuterplein bestaat uit 8 speciale thema's. Raai de Kraai is het herkenbare vriendje van de kinderen. 
Met Peuterplein gaan de peuters goed voorbereid naar groep 1! 

Heeft u interesse!!!

Meld u zich dan aan of informeer bij Sylvia van Chantal 
 van Kinderopvang het speelhuis

Deel dit bericht:
cookies toestaan?